🍫 Oplev den Søde Verden af Chokolade med Fanø Chokolade! 🍫

Jeg glæder mig at annoncere mine spritnye kurser, der inviterer dig ind i chokoladens fortryllende univers. Uanset om du er en chokoladeentusiast eller ønsker at udforske kunsten at arbejde med chokolade, har Fanø Chokolade dejlige kurser til dig.

  1. Flødebolle Kursus – Pris: 400 kr. Varighed: 3 timer.
    Dyk ned i verden af flødeboller og lær at lave dine egne mesterværker! Vi støber flødebollerne i en form, hvorefter du får friheden til at dekorere dem efter din egen fantasi. Chokoladen er allerede tempereret, så du kan fokusere på din kreativitet. Der er plads til 5 personer på hvert hold, og du får hele 14 flødeboller at arbejde med.
  2. Tempererings Kursus – Pris: 600 kr.Varighed: 4 timer.
    Lær kunsten at temperere chokolade korrekt gennem podning. Du får to forme og skaber dine egne fyldte chokolader med den chokolade, du selv har tempereret. Dette kursus giver dig værdifulde færdigheder inden for chokoladetemperering og muligheden for at nyde de lækre kreationer, du skaber.
  3. Kreativ Chokolade Kursus – Pris: 600 kr.Varighed: 4 timer.
    Udforsk din kunstneriske side ved at dekorere to chokoladeforme. Mal formene med farvet kakaosmør og fordyb dig i en hyggelig og kreativ atmosfære. Chokoladen er forudtempereret, så du kan give slip på tekniske bekymringer og fokusere på at skabe smukke chokoladekunstværker.

Alle kurser kan nu bookes via min webshop på Fanø Chokolades hjemmeside.
Deltagelse i kurserne er en fantastisk gaveide eller en unik oplevelse for dig selv. Tag med mig på en lækker rejse ind i chokoladens forunderlige verden!

🎉 Book dit kursus nu og lad kreativiteten flyde som chokolade! 🎨🍬